Warning: Creating default object from empty value in /home/easybodi/public_html/wp-content/plugins/simplybook/simplybook.php on line 113

Comments

 1. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day. It’s always exciting to read through content from other authors and use something from other sites.

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hi,
   So sorry for my late answer!
   Thank you very much Verona. I´m glad you find my website useful.

   Best regards
   Kai Kjartan

 2. Appreciating the persistence you put into your blog and in depth information you present.
  It’s good to come across a blog every once in
  a while that isn’t the same out of date rehashed information.

  Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hi,
   Thank you very much for your kind words! Appreciate it! I´m glad you find my blogs informative,and I will do my best to continue to do so.
   Thanks again!

   Best regards Kai Kjartan

 3. Kære Kai,

  hvor bor du? kunne godt tænke mig en behandling, er selv osteopat og kender til Tom Myers og structural alignment. Hvis du bor på Bornholm, kommer du nogenside til Kbh området? Jeg bor selv i Farum.

  KH
  Sidsel

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hei Sidsel,
   Mange tak for din hyggelige besked!
   Jeg kommer ikke særlig tit til København, men du er meget velkommen her til min klinik i Nexø på Bornholm!:-)
   Mvh Kai Kjartan Høgberg

 4. hvad jeg ledte efter, tak

 5. Ulla Svendsen says

  Hej Kai.
  Du skriver at du elsker dit arbejde. Det må også være meget givende at hjælpe andre mennesker med at få førligheden tilbage. Jeg var meget meget tæt på at opgive at bo i mit dejlige hus i Sandvig fordi det har 1. sal og jeg næsten ikke kunne komme op og ned af trappen. Jeg har ikke haft det så godt siden jeg var 25 – og jeg fylder 55 næste gang. Hvis jeg var 20 år yngre ville jeg satse på at lære KMI og gøre det til mit arbejde. Der er tydeligt alt for få der kender til det og alt for mange, som har brug for hjælp. Jeg er meget taknemmelig for den behandling jeg har fået.
  Ulla Svendsen, Sandvig

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hei Ulla, Mange tak for din hyggelige tilbagemelding!:-) Det betyder meget at vide du har fået det så meget bedre i din krop og jeg er kun glad for at du valgte KMI, så vi sammen har kunnet arbejde godt for at komme dit hen som du er idag. Kh Kai

 6. Ulla Svendsen says

  Hej Kai.
  Du har sagt til mig, at jeg skulle øve mig i at gå på hug. Er det nok for mig, eller bør jeg langsomt gå over til noget mere/anden træning af core tror du?
  Ulla Svendsen, Sandvig

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hej Ulla,
   Det at kunne gå ned på hug med hælene i jorden er en fundamental bevægelse for os mennesker, husk at det i udgangspunktet er en hvilestilling og at mennesker har siddet på hug i lang lang tid. Når vi mister denne evnen vil det bla. påvirke resten af vores evner til bevægelse, så du skal bare langsomt øge dit ” bibliotek ” af bevægelser der omfatter mer og mer af kropen. Kh Kai

 7. Birgit Bender says

  Hej Kai,
  Dine videos over skulderproblemer er rigtigt gode, især dr Brian Abelson er meget instruktiv. Kan mærke at hans øvelser hjælper godt.
  kh
  Birgit

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hej Birgit,
   Det er jeg rigtig rigtig glad for at høre!:-)
   Tak for din besked og hav en dejlig dag!
   Kh Kai

 8. Good job! Well written! Very interesting way to put it! Thank you!

 9. I loved your post ! I read your blog fairly often and you always come up with gret stuff !
  I shared this on my Facebook and my followers loved it !
  Keep up the good work !

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hi, Thank you very much for your kind words and for the following and sharing!:-) Kindest Regards Kai Kjartan Høgberg

 10. Pål G. Sjursen says

  Hei Har en sønn som har fått påvist Strukturell Skoliose for ca 4 år siden i 15 års alder. Han fikk da påvist 27graders Cobbsvinkel. Han har nå vært på ny røntgen (19år) og fått påvist vinkel på 33Grader. Ryggen bøyer mot høyre sett bakfra. Samtidig har han en benlengdeforskjell der høyre ben er 7mm kortere enn det venstre. Vi lurer på om det vil være nytte for ryggens sin del, i å rette opp bekkenet ved feks å bruke en såle på 7mm i den høyre skoen? eller er dette helt irrelevant?
  mvh
  Pål G Sjursen

  • Kai Kjartan Høgberg says

   Hei Pål,

   Takk for ditt spørsmål!

   Når det gjelder strukturelle skolioser så er det jo de som ikke bedrer seg når klienten bøyer seg fremover.

   Derimot, er det alltid en funksjonell kompensasjon på disse tilfellene, dvs. at muskler og vev prøver å kompensere for de fikserte strukturene i ryggsøylen, og min umiddelbare tanke er at en 7mm såle sannsynligvis ikke vil være til særlig hjelp, selv om tanken er logisk nok.

   Det har å gjøre med at de forholdsmessige tilpasninger ikke vil være selvsagte med denne løsningen alene pga. vevet over tid har tilpasset seg tilstanden den befinner seg i og jeg ville derfor arbeidet noen ganger med disse funksjonelle kompensasjonene for å se hvordan det utartet seg og så vurdert såler/ikke såler på grunnlag av det.

   Gir det mening?

   Vennlig hilsen
   Kai Kjartan Høgberg

 11. Birgit Bender says

  Min erfarenhet av din behandling är att du finner roten till det onda och därmed kan reparera sådant andra behandlare misslyckats med.

Speak Your Mind

*