Fordeler

Muskler og Stive Ledd
Stramhet i bindevevshinner (fascia) som omgir og infiltrerer muskler er langt på vei det som hindrer og begrenser smidighet i beveglser. SI kan bedre fleksibilitet og smidighet til hele kroppen ved å bedre organisere kroppens fascielle lag.

Hodepiner
Når hodepine kommer som en årsak av ubalanser i stramme muskler og vev kan SI redusere eller eliminere smerter. Om du lider av hodepine, ta kontakt for å diskutere din situasjon.

Nakke og Skulder Smerte
I likhet med bygninger behøver nakke og skuldre støtte fra et godt fundament. Dette er ofte årsaken til at smerter oppstår. SI letter ikke kun på lokal belastning i hode, nakke eller skuldre, men bidrar også til å bedre støtten fra underliggende strukturer slik at hode, nakke og skuldre bedre kan hvile på toppen.

Korsryggsmerter
Selv i en sunn og frisk rygg er kompresjons kreftene i korsryggen ofte stor. Når disse kreftene ikke er balanserte kan belastnings relaterte plager oppstå. Kompensasjons mønster utvikler seg snart i føtter, knær, ben, hofter og til og med enda lenger opp i ryggen. SI kan omstrukturere spesifikke problemer i korsryggen, utjevne de med resten av ryggsøylen slik at korsryggen får mindre belastning.

Fot, Kne, og Hofte Problemer
Disse tre leddene i kroppen arbeider sammen som et system. Om ett av de har problemer vil de andre to tilpasse seg dette. SI tar for seg disse segmentene som en funksjonell enhet ved å balansere de inter relaterte belastningene i fot, kne og hofte.

Rehabilitering Etter Operasjon og Skader
I løpet av måneder og år etter rehabilitering av en skade eller operasjon vil kroppen kompensere, noe som utfordrer vevet i høy grad. I det lange løp kan disse anstrengelser påvirke komfort , balansert kropssholdning og smidig bevegelse. SI kan hjelpe med å forhindre vevs belastning etter skader og operasjoner. Korrigerer anstrengelser og kompensasjoner og hjelper kroppen til å kjenne seg hel igjen. Tid og trening er ikke nok for full rehabilitering etter skader, ulykker og operasjoner. Om du føler at du ikke helt har kommet deg etter en skade , ulykke eller operasjon, kontakt Easy Bodies idag for å diskutere hvordan SI kan bidra til å gjenvinne din naturlige balanse og bevegelse.

Holdnings Problemer
Mange mennesker tror de har en dårlig kroppsholdning. SI hjelper folk til å forstå og implementerer prinsippene for en uanstrengt oppreist kroppsholdning. Ved å skånsomt frigjøre og adressere kroppen, vil en balansert kroppsholdning komme av seg selv. I løpet av SI prosessen øker også din forståelse av din egen kropp og hvordan du med mer komfort kan leve i den.

Repeterte Bevegelses Problemer
Når repeterte bevegelser setter seg i kroppen er de vanskelige å bli kvitt uten hjelp. Uansett om repetert belastning oppstår som en del av arbeid eller fritid kan SI hjelpe deg med å løse opp i disse mønstrene ved å lære deg tiltak som hindrer at de oppstår igjen. SI kan brukes ved alle typer av repeterte bevegelses anstrengelser ved å rebalansere hele kropps strukturen og å gjenopprette flytende og uanstrengt bevegelse. I løpet av SI prosessen vil du lære måter å adressere bevegelses aspektene ved dine aktiviteter slik at du kan forbli balansert. Mye av dagens arbeid foran en dataskjerm utgjør en risiko for folk. Lange perioder tilbragt slik vil enkelt kunne få oss til å glemme eller miste kontakten med kroppen vår. En annen form for repeterte bevegelses problemer kommer fra trening, som kan skape velbrukte bevegelses retninger som kan gi restriksjoner ved repetisjon. I løpet av måneder og år med rehabilitering etter skade eller operasjon lager kroppen kompensasjoner som forstyrrer balansen i bindevevet. I den lange ende kan disse forstyrringene påvirke komfort, kroppsholdning og uanstrengte bevegelser. Ved å balansere vevet som utvikler seg etter skade og operasjon endrer utviklingen av kompensasjoner seg og hjelper dermed kroppen til å føle seg hel igjen.

Aldring
Ettersom vi eldes vil kvaliteten på livet vårt være veldig avhengig av hvor lett vi kan bevege oss når vi gjør de tingene vi liker å gjøre. Vår erfaring med aldring er delvis definert ved reduksjon av vår balanse kapasitet, ledd utslag og bevegelses letthet. Fordi SI gir mer smidighet, balanse og lettere bevegelse er det et veldig godt behandlings alternativ ved aldring. Det gir bedre balanse via bedre holdning og bedre bevegelse i stive ledd. Enkelt sagt, SI er en av de mest omfattende, dyptgående behandlinger du kan få for å opprettholde din fysiske, psykiske og energetiske vitalitet. En behøver heller ikke ha noen form for problemer for å dra nytte av SI ettersom vi tar utgangspunkt i der du er og videre optimaliserer ditt potensiale ved å øke mer gjennomgående kapasitet i ditt system.

Forstuvninger
Etter forstuinger vil kroppen forandre balansen ved å kompensere for å avlaste det påvirkede området. Balanse og bevegelse vil i lang tid etter den akutte skaden være påvirket. SI minimaliserer kompensasjoner, gjenoppretter balanse og forbedrer bevegelse.

Tendinitter
Sener er sømløse overganger fra musklene og de fester til benhinnen. Irritasjoner her vil ofte utvikle seg pga. overbelastning og forstyrrelser i kroppens balanse og holdning. SI kan redusere belastningen på senene og irritasjonen blir ofte begrenset når kroppen som helhet begynner å fungere bedre.

Oppsummering av fordeler ved Strukturell Integrering:
– forandrer effektivt kroppens struktur.

– reduserer svai i korsyggen.

– øker din kroppsbevissthet

– gir et fyldigere åndedrett.

– forsterker nevrolgisk funksjon.

– legger til rette for mer optimal muskelbruk.

– kan ha god effekt på kroniske smerter og stresstilstander i kroppen.

– gir ofte mer energi.

– forbedrer bevegelses mønstre.

– gir en dypere kontakt til og forståelse av ens emosjonelle indre liv.

– forbedrer prestasjoner i sport, dans, musikk, yoga, forretnings øjemed og andre.

Bestill time Lørenskog.

Book tid for Bornholm.

 

Klient Feedback

Jeg har lige afsluttet 12 ganges KMI-behandling og resultatet er imponerende. Min krop føles 20 år yngre. Det føles som om der er meget mere liv i min krop og min holdning er blevet bedre. Jeg er faktisk blevet 2 cm højere og herudover er min gang  blevet lettere og smukkere. KMI behandling hos Kai Kjartan Høgberg, er en af de bedste investeringer jeg har gjort for min krop.
Kirsten Basseprivatpraktiserende psykolog
Jeg var meget tilfreds med behandlingen. Det var helt tydeligt at du vidste hvad du havde med at gøre og at der var meget systematik i behandlingen. Jeg har tidligere fået 10 Rolfing-behandlinger og synes at fascie/bindevævsbehandling er meget effektivt og desuden synes jeg, det er helt ideelt at man har hele kroppen med. Ville ønske at jeg kunne have fået nogle flere behandlinger.
Lise SimonsenPraktiserende Fysioterapeut i Skagen
Kai is a focused and creative bodyworker who demonstrates the most important skill a therapist can have: he pays attention. KMI can be powerfully effective work, and Kai practices with the mindful and caring attention that is needed to get results. I heartily recommend Kai to anyone looking for integrative bodywork as a path towards structural realignment and greater grace and ease.
Joe LubowOwner of Sarasota School of Massage Therapy
Kai is a sensitive person with a keen eye and directed hands. He assesses and addresses the fascial system of his client resulting in remarkable results. He lives far away from me, but having a fair amount of interaction and observation of his techniques, I would recommend him in a heartbeat.
ZoyaMarie JilbereOwner of Body Unity
Jeg føler meg dejlig let i min krop og alle de små “skavanker” jeg havde da jeg kom her første gang er væk. Jeg kan kun anbefale det!
Vicki