Kai anbefaler

Kai anbefaler, er basert på mine egne personlige erfaringer og de er ment som ekstra resurser for å kunne hjelpe deg til å få ut mer av ditt potensiale.

Gi meg gjerne tilbakemeldinger om det er noe du har spørsmål om.

PS! Alle linker er Affiliate linker, som vil si at jeg får en liten kompensasjon for produktene jeg promoterer. Dette gjelder også Amazon.

SHARING IS CARING!

dividerbar-wide

Ettersom denne hjemmesiden jo i aller høyeste grad handler om hvordan mennesker kan få det bedre i kroppen med Strukturell Integrering og bevegelse, vil jeg forsøke så vidt mulig å promotere det naturlige, rene og ting som jeg selv vet fungerer.

Når det gjelder sko forsøker jeg å gå så mye uten som overhodet mulig, og når jeg kjøper sko ønsker jeg at føttene mine skal få så mye kontakt med jorden som mulig og derfor anbefaler jeg minimalist sko med tynne tynne såler som tillater føttene å tilpasse seg naturlig til underlaget.

VIVOBAREFOOT –  produserer og selger sine sko i et rekke utvalg til både menn, kvinner og barn og det skal derfor være mulig å finne noe for alle og enhver.

NB! Når du trykker på bildet sendes du til hjemmesiden til VIVOBAEFOOT og om du vælger å kjøpe derfra vil jeg tjene penger på det. Det blir IKKE dyrere for deg, de takker bare for at promoteringen.

dividerbar-wide

Blogging og hjemmesider er nok litt utenfor kropp og helse, men uten hjemmesiden min kunne jeg ikke nå ut på samme måten som jeg gjør. Dette er i vinden som aldri før og jeg vil derfor vise deg hva jeg selv bruker for å kunne holde hjemmesiden min oppe slik at den både kan finnes og deles med folk som trenger det.

SITEGROUND – er et webhosting firma som veldig ofte blir anbefalt pga. ypperlig service, oppetid og hastighet. Da jeg skulle bytte webhost for en stund siden var valget veldig enkelt og jeg fikk utrolig god hjelp til overflyttingen og i tiden etterpå.

Så om du allerede har en hjemmeside/blogg og ønsker å ta steget ett hakk opp er Siteground stedet for deg.

Web Hosting

NB! Når du trykker på bildet sendes du til hjemmesiden til Siteground og om du vælger å kjøpe derfra vil jeg tjene penger på det. Det blir IKKE dyrere for deg, de takker bare for promoteringen.

dividerbar-wide

The Leader Who Had No Title er en bok som tar for seg at alle er ledere, i eget liv, og Robin Sharma gir her et veldig verdifullt dypdykk i hva dette vil si. En av mine favoritter.

dividerbar-wide

The Greatness Guide er en bok fullspekket med tips og ideer til hva du konkret kan gjøre for å få det bedre, både i arbeid og fritids sammenheng.

dividerbar-wide

The Monk Who Sold His Ferrari er en fabel om en mann som virkelig gjorde noen viktige og strategiske grep for å endre livet sitt. Ofte er det ikke så mye som skal til og ALLE kan gjøre noe.

dividerbar-wide

Anatomy Trains av Thomas Myers er en bok som linker muskler og bindevev sammen og viser oss hvordan struktur og funksjon henger sammen. Alle kropps interesserte burde ha denne.

dividerbar-wide

Fascial Release For Structural Balance er proppet med gode teknikker om du føler du mangler verktøy når du arbeider med kroppen.

dividerbar-wide

Born To Walk av James Earls er en bok som tydelig viser og forklarer hvordan vi kan evaluere bevegelse i kroppen. En must have for behandlere/terapeuter/undervisere.

dividerbar-wide

Movement av Gray Cook har virkelig hjulpet meg til å forstå kropp og ikke minst bevegelse bedre. Kjøp den!

dividerbar-wide

Athletic Body In Balance gir et godt innblikk i hvordan Gray Cook tenker i forhold til å ha en aktiv og trent kropp. DVD medfølger.

dividerbar-wide

Waking The Tiger av Peter A.Levine gir et innblikk i hva traumer er, hvordan de oppstår og hvordan en kan behandle de.

dividerbar-wide

Trauma Through A Childs Eyes er for behandlere og profesjonelle som arbeider med barn og traumer.

dividerbar-wide

Trauma Proofing Your Kids gir innblikk i hvordan en skal oppføre seg når barn opplever overveldende ting.

dividerbar-wide