Kai anbefaler

Anbefalinger du finner på denne siden er mine personlige og er basert på mine egne erfaringer og de er ment som ekstra resurser for å kunne hjelpe deg til å få ut mer av ditt potensiale.

Gi meg gjerne tilbakemeldinger om det er noe du har spørsmål om.

SHARING IS CARING!

dividerbar-wide

Ettersom denne hjemmesiden jo i aller høyeste grad handler om hvordan mennesker kan få det bedre i kroppen med Strukturell Integrering og bevegelse, vil jeg forsøke så vidt mulig å promotere det naturlige, rene og ting som jeg selv vet fungerer.

Når det gjelder sko forsøker jeg å gå så mye uten som overhodet mulig, og når jeg kjøper sko ønsker jeg at føttene mine skal få så mye kontakt med jorden som mulig og derfor anbefaler jeg minimalist sko med tynne tynne såler som tillater føttene å tilpasse seg naturlig til underlaget.

VIVOBAREFOOT –  produserer og selger sine sko i et rekke utvalg til både menn, kvinner og barn og det skal derfor være mulig å finne noe for alle og enhver.

NB! Når du trykker på bildet sendes du til hjemmesiden til VIVOBAEFOOT og om du vælger å kjøpe derfra vil jeg tjene penger på det. Det blir IKKE dyrere for deg, de takker bare for at promoteringen.

dividerbar-wide

Blogging og hjemmesider er er utenfor kropp og helse, men uten hjemmesiden min kunne jeg ikke nå ut på samme måten. Dette er i vinden som aldri før og jeg vil derfor vise deg hva jeg selv bruker for å kunne holde hjemmesiden min oppe slik at den både kan finnes og deles.

SITEGROUND – er et webhosting firma som veldig ofte blir anbefalt pga. ypperlig service, oppetid og hastighet. Da jeg skulle bytte webhost for en stund siden var valget veldig enkelt og jeg fikk utrolig god hjelp til overflyttingen og i tiden etterpå.

Så om du allerede har en hjemmeside/blogg og ønsker å ta steget ett hakk opp er Siteground stedet for deg.

Web Hosting

NB! Når du trykker på bildet sendes du til hjemmesiden til Siteground og om du vælger å kjøpe derfra vil jeg tjene penger på det. Det blir IKKE dyrere for deg, de takker bare for promoteringen.