Bestill Lørenskog

FØRSTEGANGS KONSULTASJON – 45 min. kr.600,-

Vi gjør en grundig visuell og funksjonell vurdering ved hjelp av bla. ortopediske tester og bevegelse for å kartlegge hvordan vi best mulig kan lage og legge opp din behandlingsplan fremover.

dividerbar-wide

Strukturell Integrering – 60 min. kr. 920,-

Flaggskipet! Strukturell Integrering består av 12 dyptvirkende behandlinger i et progressivt forløp og er et ypperlig verktøy til å arbeide mot en kropp som er bedre integrert i tyngdekraften, med bedre bevegelse, mer styrke, mer energi, balanse, ofte mindre smerter, bedre kroppsbevissthet, og en følelse av å være mer ” hjemme ” i din egen kropp, både fysisk og mentalt. Sagt enkelt, mere vitalitet i ditt liv.

I hver time vil vi:

  • Gjøre bevegelser mer økonomisk.
  • Raffinere bevegelsespotensial og forbedre bevegelses utslag.
  • Forbedre bevissthet rundt din kropp i rommet omkring deg.
Passer for deg som ønsker å bygge opp kroppen din igjen etter f.eks. skade (er), ensidig bruk, skilsmisse eller annet stress og som virkelig ønsker å gjøre noe godt for deg selv både til hverdags og fest, sport og idrett. Eller rett og slett bare ønsker å få det bedre. Ta kontakt idag for å diskutere dine ønsker og mål.
 
PS. Behandlingen krever at en tar klærne av, så se til at du har undertøy du er bekvem i eller ta på bikini eller shorts.

dividerbar-wideMyofascial Release – 30 min. kr. 450,- 60 min. kr.750,-

Myofascial Release er en trygg og effektiv behandlingsteknikk med mål om å lindre smerte, gjenopprette bevegelse og symmetri i kroppen. Skader, betennelse, overbelastning, inaktivitet og kirurgi kan skape myofascielle restriksjoner og sammenvoksninger som ikke kunne sees på f. eks røntgen og MR.

Det arbeides med ryggplager, hofteplager, nakkeplager, skuldre, bekken, hodepine, fotproblemer, fibromyalgi (lindrende) og balanse problemer for å nevne noen.

PS. Behandlingen krever at en tar klærne av, så se til at du har undertøy du er bekvem i eller ta på bikini eller shorts.

dividerbar-wide

Åndedrett & stressredusering – 60 min. kr. 850,-


Ved kroniske problemer i kroppen er åndedrettet og diafragma (åndedretts muskelen) alltid påvirket, så i løpet av denne timen vil vi arbeide grundigt med pusten din for å både frigjøre plass, redusere spennninger og åpne opp for en mer bevissthet rundt den da pusten har direkte innvirkning på vår generelle fysiske og psykiske tilstand.

PS. Behandlingen krever at en tar klærne av, så se til at du har undertøy du er bekvem i eller ta på bikini eller shorts.

dividerbar-wide

Personlig trening med din egen kroppsvekt – 60 min. kr.800,-

Mennesket er den mest komplekse bevegeren på jorden, ettersom vi kan sette sammen bevegelses sekvenser på måter som ingen andre dyr kan. Tendensen er dessverre at vi med tiden glemmer å bevege oss variert og vi opplever etterhvert at vi kjenner oss stive, med dårlig balanse og ofte med smerter. Her trener vi med fokus på å gjenopprette god funksjon gjennom bevegelse for at du etterhvert skal kunne bevege deg bedre. Resultatene som kan oppstå er større styrke, smidighet, bedre balanse, bedre koordinasjon og generell bedret vitalitet.

 

NB! Prisøkning fra 01.01.2021

Førstegangskonsultasjon (kroppsholdning, gang & bevegelsesanalyse) kr.750

Strukturell Integrering 60 min – kr.990

Myofascial Release 60 min – kr.990

Myofascial Release 30 min – kr. 600

Åndedrett og stressredusering 60 min – kr. 990

Personlig trening med din egen kroppsvekt 60 min – kr. 900

Nytt fra 01.01.2021 er tilbud om hjemmebehandling.

Kjøretillegg:

Inntil 1 mil fra Lørenskog – kr.40

Inntil 5 mil fra Lørenskog – kr.80

Mer enn 5 mil, etter avtale.

Oslo kr.120 (80 ved egen parkering)

Adressen er: Solheimveien 28, 1473 Lørenskog. På baksiden mellom Jula og Sigdal finner du meg i 3. etg. i lokalene til Be Yoga Studio AS.

Ring 97 30 33 95 om du ikke finner frem.

Book an appointment with Easy Bodies using Setmore